Charelle Remmers

Icoon Back-office

Young Professional

Naam: Charelle Remmers

Leeftijd: 23 jaar

Studie: Ik ben 4e jaars Business Studies studente aan Zuyd Hogeschool te Sittard met het uitstroomprofiel bedrijfskunde.

Hoe drink jij je koffie?: Ik drink bijna geen koffie, maar als ik koffie drink dan het liefste een iced macchiato met havermelk. ‘Alpro sojadrink Macchiato’ is ook een echte aanrader ;)

Wat is je favoriete film?: Ik heb eigenlijk een te korte aandachtsboog om veel naar films te kijken. Ik kijk liever series via Netflix. Series die ik bijvoorbeeld heel erg leuk vind zijn: Control Z, Manifest, One of us is Lying, You en Wednesday.

Wat zijn je hobby’s?: Ik vind het heel erg leuk om samen met mijn vrienden en familie leuke dingen te ondernemen. Ook met gezellig een hapje, drankje en dansje doen maak je mij blij. En ik vind het leuk om te reizen, met social media bezig te zijn, te gamen en te lezen.

Waar ben je goed in?: Ik ben heel erg structureel van aard, dus ik vind het fijn om planningen te maken en het overzicht te behouden. Ik ben ook communicatief sterk, en geniet ervan om met mensen te praten.

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Ik ben creatief aangelegd, ik heb interesse in marketing en sales en ik ben een bedrijfskundige dus altijd bezig met strategy. Dit zijn de disciplines van Appart, dus dit spreekt mij automatisch heel erg aan. Daarnaast ben je bij Appart omringd door (young) professionals, dit vind ik inspirerend. Je bent samen één team en je kunt veel van elkaar leren.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop mij bij Appart nog verder te kunnen ontwikkelen als young professional binnen het marketing en sales gebied. Ik hoop dat ik uit mijn comfortzone wordt gedreven om zo weer meer persoonlijke groei te doorstaan.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Wij zijn de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

confetti confetti slingers slingers slingers