Isabeau Negenman

Icoon Designstudios

Young Professional

Naam: Isabeau Negenman

Leeftijd: 17 jaar

Studie: Allround Mediamaker SiNTLUCAS

Hoe drink jij je koffie?: Ik drink liever thee, maar als ik koffie drink is het meer suiker dan wat anders.

Wat is je favoriete film?: Ik heb veel favoriete films! Ik kan er een hele lijst van maken, maar op dit moment zou ik toch voor Twilight en Z-O-M-B-I-E-S gaan. Maar mij kennende heb ik over een maand weer een ander antwoord.

Wat zijn je hobby’s?: In mijn vrije tijd lees, game en haak ik graag en als ik er ook tijd en energie in steek, ben ik ook wel bezig met zang en dans. Al is dat nog niet echt serieus.

Waar ben je goed in?: Ik heb vaker van familie en mijn vriend gehoord dat ik goed kan tekenen en dat ik goed kan zingen & dansen, maar dat is iets waar ik zelf dan nog achter moet komen.

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Het bedrijf sprak mij eigenlijk direct aan en het zag er precies uit als het gene wat ik zocht in een stage plek. Ik was vooral op zoek naar een plek waar ik een goede leerervaring zou hebben, maar ook een goede band zou kunnen opbouwen met mijn collega's. Zo te zien heb ik dat hier gevonden.


Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop vooral mijn photoshop kennis uit te breiden en beter te leren communiceren met klanten en collega's.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures