Najim Doudouh

Icoon IT

Young professional

Naam: Najim Doudouh

Leeftijd: 20 jaar 

Studie: Software Development aan de Fontys Hogeschool ICT Eindhoven

Hoe drink jij je koffie?: Niet! Bosvruchten of aardbeien thee is mijn go-to (als er geen marokkaanse mint-thee beschikbaar is ;))

Wat is je favoriete film?: Geen idee om heel eerlijk te zijn. Ik ben niet zozeer het type dat veel films kijkt. Ik kan af en toe wel genieten van horrors of actiefilms maar ik doe het niet voor de film zelf zeg maar.

Wat zijn je hobby’s?: Ik houd van sporten en ben graag bezig. Ook grafische vormgeving/3D- creatie en software development zie ik als mijn hobby's!

Waar ben je goed in?: I always look on the bright side of life! Ik ben goed in positief blijven, ook als ik andere mensen feedback geef doe ik dat op een constructieve manier. Ik kan me ook goed aan planningen en afspraken houden en eigen initiatief nemen. En ik heb goede skills in de 3D-wereld.

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Om zo meer te leren over het werkwereld en hoe back-end development er daadwerkelijk aan toe gaat. Appart is een bekend bedrijf voor mij en ik kan mijn weg hier goed vinden met collega's die veel kennis en ervaring met zich meebrengen.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop in dit stagetraject mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van software development, nieuwe taken & tools te leren en om ervaring op te doen in het bedrijfsleven!

Kom jij ons team versterken?

Vacatures