Rob de Jonge

Icoon IT

Young Professional

Naam: Rob de Jonge

Leeftijd: 22 jaar

Studie: Ik zit in mijn laatste fase van mijn HBO-ICT opleiding waarbij ik momenteel met veel plezier mijn afstudeerstage volg bij Appart. Gedurende mijn studie heb ik onder andere (externe) minoren gevolgd, waaronder Ethical Hacking en Artificial Intelligence. Buiten mijn studie om heb ik ook nog de Comptia A+- en Network+-certificaten behaald.

Hoe drink jij je koffie?: Ik ben geen fan van zowel koffie als thee. Een echt goed koud glas water is vele male beter.

Wat is je favoriete film?: Zelf ben ik niet echt van de films en meer van de series. De serie The Blacklist op Netflix is hierbij veruit mijn favoriet.

Wat zijn je hobby’s?: Naast mijn afstudeerstage ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en in de weekenden is een feestje of rave niet uitgesloten.

Waar ben je goed in?: Binnen in mijn specialisatie heb ik veel kennis opgedaan over zowel front-end als back-end development. Door mijn externe certificaten heb ik ook nog veel kennis kunnen opdoen over netwerken en services.    

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Ik heb voor Appart gekozen omdat het een full-service marketing bureau is met veel interessante kennisdomeinen. Daarnaast komen de IT-activiteiten binnen Appart overeen met mijn interesses en ligt het ook nog eens dicht bij huis.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop meer te leren over onder andere de gebruikte systemen en frameworks (Statamic/Laravel) die binnen de IT-afdeling van Appart veel gebruikt worden. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd en enthousiast naar de aanpak van projecten. 

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Wij zijn de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

confetti confetti slingers slingers slingers