Roduén Ajubi

Icoon IT

Young Professional

Naam: Roduén Ajubi

Leeftijd: 19 jaar oud

Studie: ICT & Media Design (functieprofiel UX Designer).

Hoe drink jij je koffie?: Niet, want ik drink geen koffie, maar een hete thee gaat er altijd wel in. Of in het weekend iets sterkers 🎉.

Wat is je favoriete film?: Ik ben meer fan van series op Netflix, maar als ik een favoriete film zou moeten aanwijzen dan is het Attack The Block.

Wat zijn je hobby’s?: Ik vind het net zo leuk om binnen te zitten, gamen of Netflixen als buiten te zijn met vrienden. Verder mis ik geen Formule 1 race en kan ik de hele dag luisteren naar mijn favoriete muziek.

Waar ben je goed in?: Ik kan goed communiceren en vind het leuk om te brainstormen over nieuwe ideeën, zowel individueel als in teamverband. Daarnaast ben ik een redelijke grappenmaker.

Waarom wil je stage lopen bij Apart?: Appart ontvangt Young Professionals met open armen en staat klaar om je te begeleiden tijdens het stageproces. Ook de sfeer binnen het team is gezellig en ik merk dat het niveau hoog ligt, de perfecte uitdaging voor een professional in opleiding!

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Het doel is om mijn kennis met verschillende tools (bijv. Adobe) en frameworks te verbeteren. Daarnaast hoop ik dat ik erachter kom waar mijn krachten liggen binnen het UX/UI gebied.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures