Suus Konings

Icoon Marketing

Young professional

Naam: Suus Konings

Leeftijd: 18 jaar

Studie: Communicatie op Fontys Hogescholen in Eindhoven.

Hoe drink jij je koffie?: Ik drink niet echt vaak koffie, maar van een latte macchiato kan ik wel genieten. Maar het liefste drink ik thee.

Wat is je favoriete film?: Ik heb niet echt een specifieke film die mijn favoriet is, maar typische Nederlandse films of kerstfilms vind ik het leukste om te kijken.

Wat zijn je hobby’s?: Een van mijn grote hobby’s is handballen. Ook vind ik het leuk om te shoppen, uitstapjes te maken met familie of vrienden, naar een feestje te gaan of lekker thuis op de bank te zitten.

Waar ben je goed in?: Ik ben erg sportief, dus daar ben ik goed in. Op werkgebied weet ik het nog niet zo goed… Ik heb een frisse creatieve mindset, en daardoor heb ik meestal wel oog voor de creatieve, onderscheidende dingen. 

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Het werken met verschillende afdelingen en kwaliteiten spreekt me erg aan. Appart is een jong bedrijf met humor, dit vind ik erg leuk en dat past goed bij mij.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop tijdens mijn stage bij Appart mezelf te ontwikkelen op verschillende aspecten binnen het communicatievak, maar ik hoop vooral ook meer inzicht te krijgen op het beroepenveld en te ontdekken wat bij me past.


Kom jij ons team versterken?

Vacatures