Tum Gerrits

Icoon Back-office

Young Professional

Naam: Tum Gerrits

Leeftijd: 21 jaar

Studie: Ik zit momenteel in het tweede, en meteen ook het laatste, jaar van mijn opleiding genaamd Ad Management. Deze opleiding volg ik aan de Avans Academie in ‘s-Hertogenbosch.

Hoe drink jij je koffie?: Ik drink mijn koffie zwart. 

Wat is je favoriete film?: Ik kijk eigenlijk nooit films, maar voor de series Manifest en Drive To Survive houd ik mijn weekenden vrij.

Wat zijn je hobby’s?: Ik hockey al sinds dat ik 6 jaar ben. Inmiddels wordt er nog weinig getraind, maar ga ik nog wel met veel plezier op de zondag naar het hockeyveld voor de wedstrijd. Als ik niet hoeft te hockeyen, kijk ik ook graag Formule 1.

Waar ben je goed in?: In het weekend ben ik heel goed in uitslapen. Als ik eenmaal uitgeslapen ben, ben ik goed in de omgang met andere mensen.

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Ik ben hier via Guus Becks, inmiddels mijn collega, terecht gekomen. Ik was in eerste instantie ook niet aan het zoeken naar een stage in deze regio, maar doordat ik Guus al langer ken had ik wel al ooit van Appart gehoord. Toen hij me vroeg of ik hier stage wilde komen lopen, ben ik op onderzoek uitgegaan. Hierdoor kwam ik erachter dat er bij Appart aan heel veel projecten voor heel veel verschillende opdrachtgevers wordt gewerkt en ik was heel benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, vandaar dat ik graag stage wilde lopen bij Appart.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop veel te leren over het vak Projectmanagement en de taken die hierbij komen kijken. Ook ben ik er inmiddels achtergekomen dat je hier goed leert hoe het er in het ‘echte leven’ aan toe gaat. Dus hier zou ik ook graag veel meer over willen leren, zodat ik na mijn studie een goede keuze kan maken of ik wil doorstuderen of dat ik goed voorbereid het werkveld kan gaan betreden.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Wij zijn de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

confetti confetti slingers slingers slingers