Welkom aan boord, nieuwe Young Professionals!

Ook dit schooljaar verwelkomen wij weer een nieuwe lichting Young Professionals. Zoals jullie wellicht al weten, werkt Appart heel graag samen met studenten, omdat zij het team namelijk altijd nieuwe, frisse impulsen te bieden hebben. 

Wij zien de samenwerking met studenten als een echte win-win situatie. Enerzijds wordt ons team versterkt door jonge talenten, anderzijds helpen wij de Young Professionals bij de ontwikkeling van hun skills. Dit doen wij door een balans te zoeken in intensieve begeleiding en een gezonde dosis vrijheid en zelfstandigheid. We gaan niet alleen aan de slag met interne vraagstukken, maar laten we ze ook werk verrichten voor echte opdrachtgevers. Dit geeft ze meer motivatie, maar ook een goede kijk op het echte werkveld waarin zij na hun studie terecht zullen komen.

Date

15 March 2023

Categorie

Marketing
Auteur
Bregje Simons
Content marketeer

Daarnaast streven wij ernaar om Young Professionals aan ons te binden. Tijdens de komende zes maanden (en wie weet zelfs langer) gaan diverse Young Professionals op onze diverse afdelingen aan de slag. Wij verheugen ons dan ook enorm op onze samenwerking. We stellen ze graag even aan je voor:

  • De sales-afdeling krijgt er twee commerciële sterren in de dop bij: Charelle en Rupert.

  • Binnen de IT-afdeling ondersteunt Rob het team.

  • Op de designafdeling is Mitchel van start gegaan en is Young Professional Lieke teruggekomen voor haar tweede stage.

  • Eva laat haar magie los op de marketingafdeling.

  • Tot slot worden ook de projectmanagers ondersteund door Alessio en Tum. 

Wil jij onze Young Professionals of een van onze andere Superhelden beter leren kennen? Neem dan een kijkje op onze heldenpagina!

Auteur
Bregje Simons
Content marketeer

Our superhero

Al haar hele leven is Bregje goed met woorden. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat ze als schrijver aan het werk is gegaan. Dankzij haar kennis en ervaring als journalist weet ze hoe belangrijk het is de juiste vraag te stellen om een goed verhaal op papier te zetten. Op geheel eigen wijze zorgt Bregje ervoor dat je in een gesprek met haar op je gemak voelt. Ze is in haar element als ze een informatieve of een creatieve tekst mag afleveren. Ze heeft een oog voor kwaliteit en is commercieel ingesteld. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om in de keuken te staan. Ook met een intensieve krachttraining in de sportschool maak je haar blij. Ze heeft voorgaande jaren dan ook als personal trainer en gezondheidscoach gewerkt. Bregje houdt ervan om goede gesprekken te voeren en tot de kern te komen van je boodschap: essentiële ingrediënten voor een goede content marketeer.

Wij zijn de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

confetti confetti slingers slingers slingers