Dubbel feest bij Appart!

Deze week dubbel feest bij Appart! Wij vieren namelijk onze 9e verjaardag en onze nominatie voor de Roerstreekprijs. 

De opbloei van Appart
Op 13 september 2013 zag Appart het levenslicht. Vanuit een garage begonnen, vier verhuizingen en vele collega’s verder zijn wij samen met ‘kleine’ Appart geëvolueerd. Wij zijn en blijven kritisch naar onszelf. Naast onlangs een nieuwe naam en merkbeeld te hebben gevormd, is onze unieke aanpak steeds dieper in ons DNA verankerd. Dit is vooral te merken in de procesvoering en cultuur binnen onze organisatie.

Date

20-09-2022

Categorie

Strategy
Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Onze slogan ‘We think, we create, we build’ vat deze unieke aanpak perfect samen. Niet alleen binnen onze organisatie maar ook zeker voor vele van onze klanten. We hebben relaties opgebouwd met bedrijven die met ons mee groeien en waarmee we samen naar een succesvolle toekomst streven.

Bij ieder project komen wij weer uitdagingen tegen waardoor wij efficiënter, creatiever en planmatiger te werk gaan. Dit is bijvoorbeeld te zien in de groeiende tak projectmanagement. Met een vaste lijn van communicatie zorgen de projectleiders samen met de andere afdelingen, Design, Marcom en IT ervoor dat we kunnen helpen bij ieder marketing-, sales- of rebranding vraagstuk.

Aan de samenwerking met, en de input van Young Professionals hechten wij veel waarde. Zo blijven wij creatief scherp en bestaat er een perfecte synergie. De vindingrijke input van onze superhelden en de gestroomlijnde samenwerking uit zich in de positieve vibe die wij uitstralen en met onze klanten delen. Hun succes is immers ons succes! 

Roerstreekprijs
We mogen met trots vermelden dat wij behoren tot een van de drie finalisten van de Roerstreekprijs 2022

De Roerstreek telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Roerstreekprijs biedt een podium aan deze ondernemers en stimuleert ondernemerschap. Het is een prestigieuze ondernemersprijs waar ondernemers in de gemeente Roermond en Roerdalen aan mee kunnen doen. 

In oktober zal de onafhankelijke jury alle drie de finalisten bezoeken, waarna zij op 2 november de winnaar bekend zullen maken in de Foroxity filmarena in Roermond. Het zou natuurlijk heel mooi zijn als wij deze prijs in ontvangst zouden mogen nemen. Via de website is het mogelijk om een toegangsbewijs voor de finale te bemachtigen. 

Wordt vervolgd!

Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Our superhero

Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Creativiteit zit hem in het bloed en is zijn grootste drijfveer. Hij heeft niet alleen een sterk visueel vermogen, maar schudt ook met gemak een totaalconcept uit zijn mouw. ‘The sky is never the limit, your imagination is’ is dan ook zijn levensmotto. Niet alleen bij Appart, maar ook in Pauls’ vrije tijd staan superhelden centraal: hij beschildert ze, verslindt films van Steven Spielberg, George Lucas of Quentin Tarantino en hij hangt zelf de held uit als hij zijn game-controller in zijn handen heeft. Met uitzondering van zijn filmkeuzes houdt Paul van afwisseling en heeft hij de behoefte om te worden uitgedaagd. Dat kun je dan ook altijd vice versa van hem verwachten. Stap in een creatieve sessie met Paul, bepaal je koers en kom er met frisse ideeën weer uit: dát is het vleugje magie van onze Creative Director.