Ontdek je groeipotentieel bij Appart: de ideale stageplek voor jouw ontwikkeling!

Als je binnenkort aan je meewerk- of afstudeerstage gaat beginnen, begrijp je vast hoe belangrijk het is om een plek te vinden waar je niet alleen taken uitvoert, maar waar je echt kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Bij Appart geloven we sterk in individuele groei en bieden we een stage-ervaring die verder gaat dan alleen taken uitvoeren. Onze Young Professionals krijgen hier de ruimte om hun grenzen te verleggen, vaardigheden te ontwikkelen en om samen te werken aan projecten met het galaxy team. 

Laat je inspireren door de ervaringsverhalen van onze Young Professionals. Zij hebben stage gelopen op de verschillende afdelingen binnen Appart: Marketing/sales, Design, IT en Projectmanagement. 

Voordat ze uitvliegen naar hun volgende uitdaging hebben we ze gevraagd om in hun eigen woorden hun ervaringen te delen. Wat viel hen op? Wat vonden ze het leukst? Hoe hebben ze zich ontwikkeld? Lees verder om er achter te komen hoe het echt is om stage te lopen bij Appart!


Date

05-02-2024

Categorie

Marketing
Auteur
Fabiënne Zelihsen
Content Marketeer

De kracht van marketing en sales

De marketeers zijn de architecten van onze merkbeleving, ze ontwikkelen doordachte strategieën en brengen deze tot leven met boeiende content en doelgerichte campagnes. Aan de andere kant hebben we onze salestoppers die er samen met de afdeling voor zorgen dat de offertes tijdig bij onze relaties aankomen en het CRM up to date blijft, maar ook voor het begrijpen van de behoeften van onze klanten én het bieden van oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. Lees meer over hoe onze Young Professionals deze afdelingen hebben ervaren. 


Kevin: Student Commerciële Economie aan Zuyd Hogeschool - Marketing afdeling

“Ik zag op LinkedIn een repost van een student, die ook op Hogeschool Zuyd heeft gezeten, dat er gezocht werd naar stagiaires bij Appart. Ik ben mij erna eigenlijk gaan inlezen op de site en werd meteen aangetrokken door de futuristische huisstijl van het bedrijf. Hierdoor sprongen ze voor mij er echt uit als marketingbureau en wilde ik hier graag stage gaan lopen. Ik ben op de marketingafdeling terechtgekomen, hier heb ik diverse taken mogen uitvoeren. Zo heb ik de unieke kans gekregen om samen met een groep stagiaires projecten van klanten uit te werken. Daarbuiten heb ik nog losse taken uitgevoerd voor de marketing afdeling zoals het schrijven van blogs en content voor de socials. Het is een aangename plek om te werken, waar je met iedereen een praatje kan maken en elke dag bestaat uit gezelligheid en hard werken. Het leukste vond ik dat ik een project van een klant geheel zelf mocht aanpakken. Dit gaf me veel verantwoordelijkheid en hier heb ik ook het meeste van geleerd. Van het uitwerken van campagnes tot jouw visie overbrengen op de klant. Gedurende mijn stageperiode hebben mijn collega’s voldoende ondersteuning geboden; wanneer ik vragen had, werd ik vanuit verschillende kanten geholpen. Ik zou toekomstige stagiaires deze stageplek sterk aanraden, je ontwikkelt jezelf op veel verschillende vlakken en hebt een leuke tijd.”


Bram: Student Business Studies aan Zuyd Hogeschool - Sales afdeling

“Tijdens mijn studie ontwaakte mijn interesse in marketing, wat me naar een stage bij Appart Marketing leidde. Op de salesafdeling was geen dag hetzelfde; ik creëerde offertes, onderzocht potentiële klanten en kreeg taken van projectmanagers en collega’s binnen de salesafdeling. Appart bood een warme bedrijfscultuur, waar mijn mening als stagiair evenveel waarde heeft als een vaste werknemer. Binnen Appart heerst een familiesfeer, waar zowel grappige als serieuze momenten deel uitmaakten van de sfeer. Wat ik het leukst vond, was de dynamiek; geen vaststaande planning en altijd nieuwe uitdagingen. Mijn stage bij Appart heeft me geleerd flexibel te zijn, samen te werken en mijn agenda te beheren. Samenwerking met collega's was uitstekend; iedereen stond open voor vragen over werkzaamheden of mijn scriptie. Voor toekomstige stagiaires: Appart is de perfecte plek als je wilt: leren, lachen en groeien”


Visualiseer de toekomst: Onze designafdeling bij Appart!

Dit is de plek waar creativiteit en verbeeldingskracht samenkomen. Onze ontwerpers zijn verhalenvertellers en vormgevers van emoties. Bij Appart hanteren we design in de breedste zin van het woord, waar elke pixel een doel heeft en elke lijn een verhaal vertelt. Lees het verhaal van onze Young Professionals Cheyenne en Isabeau. 


Chayenne: Student CMD aan Zuyd Hogeschool - Design afdeling

“Mijn ervaring met Appart is niets anders dan positief. Vanaf het eerste moment werd ik al met open armen ontvangen. Ik werk nu mee op de design-afdeling, waar we samen ervoor zorgen dat creatieve ontwerpen visueel gerealiseerd worden. De werkzaamheden zijn heel gevarieerd waardoor iedere dag anders is. De bedrijfscultuur bij Appart is heel open. Young Professionals worden als volwaardige werknemers behandeld, wat een stukje vertrouwen met zich meebrengt. Er wordt hard gewerkt, maar dat neemt niet weg dat er een fijne sfeer hangt en je met iedereen een praatje kunt maken. Waar ik eerst nog wat onzeker was over mijn vaardigheden als designer, heb ik bij Appart geleerd dat ik meer kan dan ik denk. Door de ruimte voor ontwikkeling was ik vrij om nieuwe dingen te leren en deze gelijk toe te passen in mijn werk. Ik ben enorm gegroeid als ontwerper en kijk tevreden terug op mijn stage.”


Isabeau: Student Allround Mediamaker aan het SintLucas - Design afdeling

“Toen ik op zoek ging naar een stageplek heb ik verschillende sites bezocht om mijn eigen plekje te vinden. Appart sprak mij aan door de huisstijl en de sfeer die de site uitstraalde. Ik werk hier op de designafdeling, hier komt creativiteit tot leven. Wij hebben hier onze eigen opdrachten en het is belangrijk om in het hoofd van de klant te kruipen en je aandacht er op te richten. Bij Appart is alles qua communicatie goed geregeld, de verschillende afdelingen werken goed met elkaar samen en ik vind het erg interessant om te zien hoe dat in z’n werking gaat.

Ik vind de sfeer in het team erg leuk, ik merkte vanaf dag 1 dat ik mij hier thuis zou voelen. Mijn stage heeft mij uit mijn schulp gehaald, ik merk dat ik kansen durf te nemen. 

Ik hoop dat de toekomstige stagiaires zich hier net zo op hun gemak voelen en kunnen leren om er gewoon voor te gaan.”Coderen en innoveren: de IT- afdeling binnen Appart. 

De IT-professionals zijn ontwikkelaars van onze digitale ervaringen. Ze ontwikkelen geavanceerde systemen en brengen deze ook tot leven door middel van efficiënte implementaties. Aan de andere kant zorgen onze programmeurs ervoor dat de technologische oplossingen naadloos integreren met de behoefte van onze klanten. Maxim en Jop vertellen je meer over het reilen en zeilen van hun stage bij de IT-afdeling. 


Maxim: Student Software Development aan het Summa Collega - IT afdeling. 

“Mijn keuze voor Appart was gebaseerd op de technieken binnen de IT-afdeling. Ik zocht een stage om mijn programmeervaardigheden te verbeteren. Door collega Lieke werd ik eerder toegelicht over het bedrijf. Bij de IT-afdeling creëer en onderhoud ik websites, PWA's en platforms. Enkele websites bevatten een CMS voor eenvoudige aanpassingen. De bedrijfscultuur is het best omschreven als een familie- en teamgerichte cultuur, met sterke onderlinge betrokkenheid. Het is zowel klant- als resultaatgericht met nadruk op kwaliteit. Het leukst vind ik de uitdagende projecten en samenwerken binnen het bedrijf, wat mijn professionele ontwikkeling enorm verrijkt. De samenwerking binnen de afdeling is uitstekend. Aan toekomstige stagiaires zou ik zeggen: hier vind je échte groei op persoonlijk en professioneel gebied.”


Jop: Student Software Development aan het Summa Collega - IT afdeling. 

“Mijn ervaring bij Appart is erg positief! Ik ging op zoek naar een stageplek in Eindhoven, Hier kreeg ik veel reacties dat de stageplekken al allemaal bezet waren. Uiteindelijk bracht mijn zoektocht me naar Appart, waar de taken niet alleen mijn interesse wekten, maar ook mijn kennis verbreden en me inzicht gaven op zakelijk gebied. Vanaf mijn allereerste stagedag voelde ik een sterke betrokkenheid, die tot op de dag van vandaag niet is afgenomen. De begeleiding die ik heb gekregen, was zeker goed. Momenteel werkzaam op de IT-afdeling, variëren mijn taken van hulp bieden waar nodig is tot zelfstandig werken aan projecten, voornamelijk gericht op back-end taken. De samenwerking met collega's is inspirerend, en mijn stage heeft aanzienlijk bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling, met name op het gebied van planning en tijdmanagement. Wat ik het leukst vind aan het werken bij Appart is het omgaan met collega’s.


Projectmanagement bij Appart!

Binnen de projectmanagement afdeling van Appart krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een team dat wordt beschouwd als de beste planners in de wereld. Je zult betrokken zijn bij de dagelijkse activiteiten van het projectmanagementteam en deelnemen aan de planning en uitvoering van projecten. Deze hands-on ervaring stelt je in staat om inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van projectbeheer en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om succesvolle projecten te leiden. Lees meer over de afdeling door de ogen van Young Professional Sven.

Sven: Student Junior Accountmanager aan Gilde Opleidingen - Projectmanagement afdeling. 

“Als stagiaire bij Appart, ontdekt via Stagemarkt, werk ik bij Regio in je Rugzak. Mijn dagelijkse taken omvatten klantcontact, bedrijfsonboardingen en het verzorgen van wekelijkse social media posts. De bedrijfscultuur is een perfecte mix van hard werken en gezelligheid, waar collega's samenwerken in een hecht team. Wat ik het leukst vind, zijn de collega's, hun bereidheid om kennis te delen, en de ondersteuning die ze bieden. "Deze stage heeft mijn inzicht in klantbenadering en -onderhoud vergroot.”


Verken de mogelijkheden bij Appart!

Ben jij klaar om onze ruimte van mogelijkheden te betreden? Appart is een plek waar Young Professionals, zoals jij, de vrijheid krijgen om te groeien en te ontdekken. Of je nu een verkooptalent bent dat geen uitdaging uit de weggaat, een IT-avonturier die graag in de wereld van de technologie duikt, een creatieve geest met een passie voor marketing, een probleemoplosser met sterke projectmanagementvaardigheden of een ontwerper die visuele meesterwerken creëert: wij hebben dé perfecte stageplek voor jou!

Durf jij de uitdaging aan? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet loop je binnenkort stage bij ons!

Auteur
Fabiënne Zelihsen
Content Marketeer

Our superhero

Fabiënne is een echte sociale vlinder. Niet gek dus dat social mediabeheer dan ook echt haar domein is. Aan de hand van input van onze klanten, de verregaande marketingkennis die ze tijdens haar studie Commerciële Economie heeft opgedaan en de laatste actualiteiten stelt ze een uitgebalanceerde contentplanning op. Met wat hulp van onze designers zorgt ze er vervolgens voor dat haar ideeën tot leven komen als werve(le)nde social mediaberichten en campagnes. Tijdens haar studie deed ze al ervaring op bij een marketingbureau in het zuiden van onze provincie en is ze nu helemaal klaar voor de volgende stap op planet Appart

In het weekend flaneert ze graag over de festivalweides, fladdert ze door de natuur voor een mooie wandeling en luistert ze - toepasselijk genoeg - vooral naar The Weeknd. Fabiënne zoekt graag bijzondere ervaringen op (zo staat parasailen of bungeejumpen nog altijd hoog op de bucketlist), maar kan net zo goed genieten van een bourgondische middag op het terras in een lagere versnelling.