Samen tegen honger in de klas

In november en december krijgen gezinnen in Nederland € 190,- geschonken van de overheid ter compensatie voor de hoge gas- en elektriciteitsprijzen. Uit initiatief van Harold Geraedts (Cohose) zijn wij tot het idee gekomen om de gezinnen die dit niet of minder hard nodig hebben een mogelijkheid te geven om een deel hiervan te doneren aan een goed doel. Om dit mogelijk te maken hebben wij ondersteund op marketing gebied.

Date

16-11-2022

Categorie

Marketing
Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Wij hebben gekozen voor het Kinderfonds Midden-Limburg (KML). Omdat wij dit een organisatie met een heel mooi doel vinden, willen we hier maar al te graag aan mee helpen. De stichting KML maakt zich sterk voor kinderen uit gezinnen in achterstandssituaties. Over het algemeen zijn dit kinderen waarvan de sociaal maatschappelijke ontwikkeling wordt belemmerd door problemen in hun directe omgeving. Het werven van fondsen die kunnen helpen bij het organiseren van projecten en activiteiten voor de kinderen is het belangrijkste doel van de stichting.

Wim Cox zet zich al jaren in voor KML aan de hand van een fundraiser met amandelstaven. Deze amandelstaaf actie loopt deze kerst ook weer, dus als je op een andere manier KML wil steunen kan dat ook via deze weg. 

Vind je dit een mooi initiatief? Help ons dan met een deel van je vergoeding via kinderfondsmiddenlimburg.appart.nl of deel het met iemand waarvan je denkt dat die graag een steentje bij zou willen dragen. Alvast bedankt!

Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Our superhero

Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Creativiteit zit hem in het bloed en is zijn grootste drijfveer. Hij heeft niet alleen een sterk visueel vermogen, maar schudt ook met gemak een totaalconcept uit zijn mouw. ‘The sky is never the limit, your imagination is’ is dan ook zijn levensmotto. Niet alleen bij Appart, maar ook in Pauls’ vrije tijd staan superhelden centraal: hij beschildert ze, verslindt films van Steven Spielberg, George Lucas of Quentin Tarantino en hij hangt zelf de held uit als hij zijn game-controller in zijn handen heeft. Met uitzondering van zijn filmkeuzes houdt Paul van afwisseling en heeft hij de behoefte om te worden uitgedaagd. Dat kun je dan ook altijd vice versa van hem verwachten. Stap in een creatieve sessie met Paul, bepaal je koers en kom er met frisse ideeën weer uit: dát is het vleugje magie van onze Creative Director.