Welkom aan boord nieuwe Young Professionals!

Ieder schooljaar verwelkomen wij een nieuwe lichting Young Professionals. Zoals jullie wellicht al weten werken wij erg graag samen met studenten. Zij geven het team namelijk altijd nieuwe, frisse impulsen.

De samenwerking met studenten zien wij als een echte win-win situatie. Enerzijds wordt ons team versterkt door jonge talenten. Anderzijds helpen wij graag de skills van de Young Professionals naar een hoger niveau te tillen, dit doen wij door een balans in intensieve begeleiding en een mate van vrijheid en zelfstandigheid. Zo gaan wij niet alleen aan de slag met interne vraagstukken maar ook juist voor echte opdrachtgevers. Dit geeft ze zowel meer motivatie als een goede blik in het èchte werkveld waarin zij na hun studie in zullen treden.

Date

26-09-2022

Categorie

Strategy
Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Daarnaast streven wij ernaar om Young Professionals aan ons te binden. Komende zes maanden (en wie weet zelfs langer) gaan diverse Young Professionals op onze diverse afdelingen aan de slag. Wij verheugen ons dan ook enorm op onze samenwerking. Laat ons ze even voorstellen:

  • Bjorn versterkt ons salesteam.

  • Binnen de IT-afdeling ondersteunen Yarno en Sabria het team.

  • Op de designafdeling is Marieke van start gegaan en is Young Professional Jamie teruggekomen voor zijn tweede stage.

  • Tot slot gaat Morris aan de slag binnen de marketingafdeling waar hij gelijktijdig zijn scriptie zal schrijven.

Wil jij onze Young Professionals of een van onze andere Superhelden beter leren kennen? Neem dan een kijkje op onze heldenpagina!

Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Our superhero

Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Creativiteit zit hem in het bloed en is zijn grootste drijfveer. Hij heeft niet alleen een sterk visueel vermogen, maar schudt ook met gemak een totaalconcept uit zijn mouw. ‘The sky is never the limit, your imagination is’ is dan ook zijn levensmotto. Niet alleen bij Appart, maar ook in Pauls’ vrije tijd staan superhelden centraal: hij beschildert ze, verslindt films van Steven Spielberg, George Lucas of Quentin Tarantino en hij hangt zelf de held uit als hij zijn game-controller in zijn handen heeft. Met uitzondering van zijn filmkeuzes houdt Paul van afwisseling en heeft hij de behoefte om te worden uitgedaagd. Dat kun je dan ook altijd vice versa van hem verwachten. Stap in een creatieve sessie met Paul, bepaal je koers en kom er met frisse ideeën weer uit: dát is het vleugje magie van onze Creative Director.