Wij zijn de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB

De stemmen zijn geteld en daarmee is de uitslag bekend: Appart is de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB! We hebben de meeste stemmen gekregen! Dinsdag 17 mei werd de uitslag officieel bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking van Meet the Youngsters bij KLG Europe te Venlo.

Vorig jaar hebben we al een mooie titel in ontvangst mogen nemen: ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond’. Maar vanaf dinsdag mogen we ons nu ook de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB noemen! Onze eigen Paul Cremers, ziet de titel als een gouden medaille voor het hele team. “We deden dit jaar mee om twee redenen: we wilden de bijzondere beleving en het enthousiasme dat we vorig jaar als team hebben ervaren uiteraard herbeleven. En we zouden Appart niet zijn als we niet voor een nieuwe uitdaging zouden gaan. En dus wilden we meedingen naar de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB. En dat heeft geloond!”, aldus Paul. 

Na twee jaar covid-19 zijn we allemaal wel toe aan een luchtigere benadering, daarom kozen we bewust om aan de hand van ludieke filmpjes op de radar te komen in de regio. En het vleugje Appart-humor deed de rest! Hiermee lieten we het échte Appart zien, óók aan mensen die nog nooit van ons gehoord hadden.

Date

18-05-2022

Categorie

Marketing
Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Uitdagend deelnemersveld in Limburg

Dit jaar organiseerde Meet The Youngsters de zevende editie van de verkiezing om jonge talenten te boeien, te enthousiasmeren en vast te houden voor de Limburgse arbeidsmarkt! Een recordaantal van 168 diverse werkgevers presenteerden zich aan het jong ontdekkend Limburg. Uiteindelijk steunden maar liefst 11.000 mensen hun favoriete bedrijf door een stem uit te brengen. Wij, met inmiddels 28 medewerkers, bevinden ons met deze overwinning in een indrukwekkend rijtje voorgangers, waaronder Envida, Meandergroep en Kabisa. Paul: “De titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ MKB geeft ons een boost om door te pakken!”

Auteur
Paul Cremers
Creative Director

Our superhero

Paul is de geestelijk en creatief vader van Appart. Creativiteit zit hem in het bloed en is zijn grootste drijfveer. Hij heeft niet alleen een sterk visueel vermogen, maar schudt ook met gemak een totaalconcept uit zijn mouw. ‘The sky is never the limit, your imagination is’ is dan ook zijn levensmotto. Niet alleen bij Appart, maar ook in Pauls’ vrije tijd staan superhelden centraal: hij beschildert ze, verslindt films van Steven Spielberg, George Lucas of Quentin Tarantino en hij hangt zelf de held uit als hij zijn game-controller in zijn handen heeft. Met uitzondering van zijn filmkeuzes houdt Paul van afwisseling en heeft hij de behoefte om te worden uitgedaagd. Dat kun je dan ook altijd vice versa van hem verwachten. Stap in een creatieve sessie met Paul, bepaal je koers en kom er met frisse ideeën weer uit: dát is het vleugje magie van onze Creative Director.