Een creatieve verpakking met een technisch hart.

Nedinsco staat wereldwijd bekend als de expert in optische systemen voor de defensie, ruimtevaart en semiconductor industrie. Het enige probleem: hoe maak je zo’n technisch product aantrekkelijk? Vanuit deze vraagstelling is Appart al jaren de partner van Nedinsco. Wij ondersteunen Nedinsco op het gebied van productcommunicatie, productlanceringen en productpresentaties.

Client:

Nedinsco

Services:

IT

Links:

nedinsco.com

High-tech in een sexy jasje.

De markt waarin Nedinsco actief is, praat vaak nog op een ouderwetse en ingewikkelde manier over hightech producten. Het bedrijf levert niet alleen moderne producten en technieken, maar wil zich ook onderscheidend en op een moderne manier positioneren. Wij helpen Nedinsco telkens om hun technische producten op een unieke en ‘sexy’ manier te presenteren. In overleg met Nedinsco stelden we voor vrijwel al hun producten een verleidelijke campagne op. Telkens wanneer een nieuw product in de afrondende fase zit, bedenken wij nieuwe manieren om ook de nieuwe generatie sterk te lanceren. Zij het online, op een beurs of een combinatie hiervan.

Visueel vernieuwend.

We kijken op productniveau met Nedinsco mee, zodat we er genoeg van weten om in de communicatie de juiste personen te triggeren. Nedinsco en Appart vullen elkaar aan: de strategische sessies die we samen hadden, bleken van onschatbare waarde voor het slagen van dit project. Daarin kozen we voor een andere opzet dan de concurrenten van Nedinsco: we presenteren de producten visueel. Op deze manier bouwen we aan de bekendheid van het bedrijf uit Venlo en haar producten.

De juiste boodschap in elke uiting.

Bij een nieuwe productlancering zorgen we telkens voor de juiste mix van offline- en onlinecommunicatie, op maat gemaakt voor elke doelgroep. Zo heeft elk product een eigen landingspage en worden de juiste prospects via e-mailmarketingcampagnes naar die pagina’s geleid. Daar presenteren we het product in al zijn eenvoud en elegantie, maar wél met prikkelende visuals.

Niet alleen online, maar ook offline ondersteunen we Nedinsco tot in de details: van folders en brochures en van beursstand tot leuke gimmicks en win-acties. Met name de winacties die we voor elke beurs bedenken, raken de juiste snaar. Zo stond Nedinsco bijvoorbeeld op de Eurosatory vakbeurs met speciale bierflessen. De bezoeker die de gouden binnendop vond, won een echte drone. Door middel van deze unieke activaties hebben we producten als de Condor HD, Boresight en Depth-View Pro succesvol gelanceerd.

Klantreview.

Appart heeft ons voor meerdere beurzen ondersteund op het gebied van Marketing en Communicatie. Door een intensieve samenwerking en een groot inlevingsvermogen heeft dit geleid tot mooie projecten en succesvolle beurzen. Mede door hun inzet en campagnes zijn wij erin geslaagd om onze naamsbekendheid te vergroten, verschillende producten sterk te positioneren en groot publiek richting onze stand te trekken. Appart is een trouwe en creatieve partner waarmee je samen kunt bouwen aan een succesvolle toekomst.

- Job Wienen

The heroes on the case.

Icoon Designstudios

Eva Schoren

Graphic Designer
Lees hier meer
Eva Schoren
Icoon Designstudios

Imke Nijbelen

Senior Graphic Designer
Lees hier meer
Imke Nijbelen
Icoon IT

Olivia Arents

Frontend Developer
Lees hier meer
Olivia Arents
Icoon Designstudios

Paul Cremers

Creative Director
Lees hier meer
Paul Cremers