Indruk maken op de beurs: strak en snel leads genereren.

Traprenovatie Expert tovert elke oude, versleten trap om naar een aantrekkelijke aanwinst voor iedere woning. Dankzij hun snelle en secure service halen ze jaarlijks honderden opdrachten binnen in heel Nederland, België en Duitsland. Beurzen en conferenties in de huizen- en bouwsector zijn daarbij een belangrijke manier om hun bekendheid verder uit te bouwen. Samen met Traprenovatie Expert gingen we op zoek naar een manier om hun beurspresentatie nog aantrekkelijker te maken.

Client:

Traprenovatie Expert

Services:

IT

Links:

traprenovatie-expert.nl

Een elegante en moderne marketingtool.

Traprenovatie Expert verbouwt trappen zodat ze passen in het huidige tijdsbeeld. Daarom was het bedrijf uit Maasbracht op zoek naar een manier om die moderne, strakke trend door te trekken in hun marketingmiddelen. Tijdens een creatieve sessie werd het idee opgeworpen om de op beurzen en conferenties een professionelere uitstraling na te streven. We gingen op zoek naar een uitnodigende manier om leads te werven en vonden die uiteindelijk in een strakke, geïntegreerde aanmeldzuil, waarop bezoekers eenvoudig een offerte kunnen aanvragen.

Een overzichtelijke interface voor nieuwe klantregistraties.

De eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Met name op een beurs – waar honderden bedrijven schreeuwen om de aandacht van bezoekers – is het belangrijk om direct de toon te zetten en mogelijke klanten zo snel mogelijk aan te sporen tot actie. We ontwierpen een oplossing waarmee bezoekers binnen enkele seconden hun gegevens kunnen achterlaten. We gaven een aanmeldformulier vorm, speciaal voor beursgebruik. Zo weinig mogelijk poespas, zo veel mogelijk resultaat.

Een complete applicatie die zo de beurs op kan.

De custom applicatie draait op een tablet en is gekoppeld aan een offline database, zodat deze overal en altijd gegevens kan verwerken. De tablet is vervolgens in een robuuste zuil geplaatst die dient als aanvulling op de stand. Potentiële klanten kunnen zo zelf het apparaat bedienen. Zowel de layout van het aanmeldformulier, als de zuil zelf sluiten naadloos aan bij de minimalistische en strakke huisstijl van Traprenovatie Expert. Daardoor werd het eindresultaat een echte eyecatcher, waarmee ze nog sneller geïnteresseerde beursbezoekers weten te bereiken en hun gegevens kunnen verwerken.

The heroes on the case.

Icoon IT

Bas Hendriks

Full Stack Developer
Lees hier meer
Bas Hendriks
Icoon Designstudios

Imke Nijbelen

Senior Graphic Designer
Lees hier meer
Imke Nijbelen
Icoon IT

Niek Vaanholt

Full Stack Developer
Lees hier meer
Niek Vaanholt