Chayenne Noben

Icoon Designstudios

Junior Graphic Designer

Chayenne is onze junior designer en grenzeloos creatief! Na een geslaagde stageperiode heeft ze gelukkig haar reis bij ons voortgezet. Haar enthousiasme, gevoel voor humor en vastberadenheid geven een unieke dynamiek aan onze projecten. Als studente Communicatie en Multimedia Design weet Chayenne theorie en praktijk perfect te verbinden. Zo creëert ze de tofste social visuals, drukwerk en (online) advertenties, waarmee ze de volledige aandacht weet te trekken!

Haar liefde voor een goede cappuccino of verfrissende ijskoffie zorgt ervoor dat haar geest altijd scherp is en een bijna oneindige bron van ideeën en concepten is. Chayenne is niet iemand die terugdeinst voor een Harry Potter marathon. Dit onthult dan ook haar magische verbeeldingskracht en creatieve talent, die vaak tot uiting komt in haar werk. Naast haar drukke studie en werkzaamheden bij Appart heeft ze zowaar nog vrije tijd over en vult deze met het lezen van boeken, tekenen, terrassen met vrienden en het bouwen van indrukwekkende Lego constructies.

Ook Joep, onze kantoorhond heeft een speciaal plaatsje in haar hart gekregen en was onderdeel van haar overtuiging om het avontuur in ons Appart universum voort te zetten!

Kom jij ons team versterken?

Vacatures