Eva Huirne

Icoon Marketing

Young Professional

Naam: Eva Huirne

Leeftijd: 20 jaar

Studie: Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn opleiding Commerciële Economie aan Zuyd Hogeschool te Sittard. 

Hoe drink jij je koffie?: Ik drink geen koffie, maar wel veel lekkere munt en rooibos thee’tjes!

Wat is je favoriete film?: Ik kijk niet veel films, maar als ik moet kiezen ga ik voor de Titanic.

Wat zijn je hobby’s?: Ik doe sinds m’n achtste aan atletiek en dan vooral hoog- en verspringen, en af en toe ook hinkstapspringen. Ik speel saxofoon en lees graag boeken. Daarnaast houd ik ervan om dingen te ondernemen en actief bezig te zijn met mijn sociale kring zoals snowboarden, naar events gaan, lekker uit eten of een gezellige spel- en filmavond met wat snacks en lekkere wijntjes :)!

Waar ben je goed in?: Ik ben goed in het maken van een heerlijke monchoutaart met het recept van mijn oma ;) 

Waarom wil je stage lopen bij Appart?: Appart geeft mij de mogelijkheid om binnen alle facetten binnen de marketing mee te kunnen kijken, waardoor ik op een breed gebied kennis maak met de afdeling. Naast dit spreekt de werkomgeving mij ook erg aan, namelijk een fijne, aangename en gezellige sfeer waar hard wordt gewerkt. Het sprak me erg aan dat Appart open staat voor studenten/young professionals, zodat wij goed kennis kunnen maken met het echte werkveld.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage?: Ik hoop er tijdens deze stage achter te komen waar mijn kracht ligt op het gebied van marketing en waar ik zelf de meeste interesse in heb.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Wij zijn de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

confetti confetti slingers slingers slingers