Siem Peeters

Icoon Marketing

Young Professional

Naam: Siem Peeters.

Leeftijd: 24 jaar.

Studie: Commerciële Economie op Zuyd Hogeschool in Sittard.

Hoe drink jij je koffie? Meestal zwart, heel af en toe een cappuccino. 

Wat is je favoriete film? Dat is een moeilijke keuze tussen Goodfellas en The Wolf of Wallstreet. Dan kies ik toch voor die laatste. The Lord of The Rings trilogie is ook altijd goed.

Wat zijn je hobby’s? Ik hou van duursporten zoals hardlopen en wielrennen. Ook kun je me vaak met vrienden op een festival of bij een goed concert vinden. Verder kan ik genieten van een goede film of serie, ben ik fanatiek Ajax-supporter en doe ik af en toe een potje gamen.

Waar ben je goed in? Ik ben een kritische denker, heb oog voor detail en ga graag klantgericht te werk.

Waarom wil je stage lopen bij Appart? Appart is een full-service marketingbureau. Dat houdt in dat ze veel verschillende diensten voor veel verschillende bedrijven uitvoeren. De perfecte plek dus om erachter te komen waarin ik me wil specialiseren. Ook spreekt de hele uitstraling me erg aan en vind ik het leuk om in een jong team te werken.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage? Tijdens deze stage hoop ik me te ontwikkelen op het praktische gedeelte van marketing, zodat ik de theorie en kennis die ik heb opgedaan op school goed kan toepassen op de echte wereld. Daarbij wil ik gestructureerd leren werken en beter worden in plannen.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures