Sven Udiljak

Icoon Back-office

Young Professional

Naam: Sven Udiljak.

Leeftijd: 18 jaar.

Studie: Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding bedrijfsadministrateur op Gilde Opleidingen Roermond.

Hoe drink jij je koffie? Ik drink eigenlijk geen koffie, ik houd het liever bij een watertje.

Wat is je favoriete film? Ik heb niet echt een favoriete film, maar als ik moet kiezen is het wel The Hobbit en het liefst kijk ik alle 3 de delen in 1 avond.

Wat zijn je hobby’s? Een paar van mijn hobby's zijn samen met mijn vrienden een zaal uit huren voor een potje voetbal en reizen naar andere landen om even weg te gaan uit Nederland, vooral als het hier slecht weer is. 

Waar ben je goed in? Over het algemeen kan ik goed met mijn handen werken en hou ik ervan om met iets bezig te zijn zoals een vloer leggen, een overkapping installeren of schilderen. Ook kan ik een paar lekkere Bosnische gerechten maken.

Waarom wil je stage lopen bij Appart? Stage lopen bij Appart lijkt mij een goede mogelijkheid om te groeien in mijn expertise, maar ook om te groeien in andere aspecten door de vele mogelijkheden binnen het bedrijf en het Galaxy team.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage? Tijdens mijn stageperiode hoop ik meer te leren over het bedrijfsleven en wat er allemaal bij komt kijken. Bij Appart zijn hier namelijk genoeg mogelijkheden voor. Ook zal je in het Galaxy team genoeg leren over de andere afdelingen zoals design, sales en marketing.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures