Ties van de Vin

Icoon Back-office

Young Professional

Naam: Ties van de Vin.

Leeftijd: 19 jaar.

Studie: Ik studeer Ondernemerschap & Retail Management op Hogescholen Fontys in Eindhoven.

Hoe drink jij je koffie? Ik drink mijn koffie als een americano zonder melk en suiker. 

Wat is je favoriete film? Ik kijk niet vaak films, maar de Rocky films vind ik altijd leuk om te zien.

Wat zijn je hobby’s? Mijn hobby’s zijn: voetballen, sporten in de sportschool, uitgaan met vrienden en voetbal kijken op zowel tv als in het stadion (PSV is mijn favoriete club).

Waar ben je goed in? Wanneer ik ergens aan begin, maak ik het ook af. Dus het doorzettingsvermogen. Verder ben ik goed in tennis.

Waarom wil je stage lopen bij Appart? Het is een jong bedrijf waar veel diverse afdelingen samen zitten. Ik kan dan ook op andere vlakken nog veel leren. Daarnaast kan ik bij Appart mij verder goed door ontwikkelen op de projectmanagement afdeling, omdat ik later ook in de management van een bedrijf wil fungeren of een eigen bedrijf wil gaan opzetten.

Wat hoop je te leren tijdens deze stage? Ik hoop met de ervaring die ik op ga doen bij Appart meer kennis te verkrijgen over diverse onderwerpen zoals; IT, design, marketing en strategie. Daarnaast doe ik een opleiding waarbij leiderschap belangrijk is. Vanuit mijn kans om stage te lopen op de projectmanagement afdeling hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen op gebied van managen en het tonen van leiderschap.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures