Appart is koploper in de 'Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022'

Appart is koploper in de race om de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 te worden! Na de eerste stemronde is deze tussenstand bekend gemaakt, en zijn we in het zonnetje gezet.

Er is in de eerste ronde al meer dan 5000 keer gestemd. De verkiezing 'Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg' wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd om jongeren uit de regio te binden, te boeien en te enthousiasmeren voor de regionale arbeidsmarkt. Het bedrijf met de meeste stemmen wint en gaat medio mei met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ aan de haal.

Wij willen iedereen bedanken die tijdens deze eerste ronde op onze heeft gestemd! Dat geeft ons een nog grotere boost om het altijd goed te willen doen met en voor ons team. Maar de strijd is nog niet gestreden: 21 maart gaat de volgende stemronde van start. En wij blijven uiteraard ons best doen om bij zoveel mogelijk jong talent uit de regio op de radar te verschijnen! To be continued...

Wil jij Appart aan de overwinning helpen? Laat dan je stem achter via deze link! Vergeet niet om je stem te bevestigen via de mail, want dan pas is hij geldig!

Date

18 March 2022

Categorie

Marketing
Auteur
Bregje Simons
Content marketeer
Auteur
Bregje Simons
Content marketeer

Our superhero

Al haar hele leven is Bregje goed met woorden. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat ze als schrijver aan het werk is gegaan. Dankzij haar kennis en ervaring als journalist weet ze hoe belangrijk het is de juiste vraag te stellen om een goed verhaal op papier te zetten. Op geheel eigen wijze zorgt Bregje ervoor dat je in een gesprek met haar op je gemak voelt. Ze is in haar element als ze een informatieve of een creatieve tekst mag afleveren. Ze heeft een oog voor kwaliteit en is commercieel ingesteld. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om in de keuken te staan. Ook met een intensieve krachttraining in de sportschool maak je haar blij. Ze heeft voorgaande jaren dan ook als personal trainer en gezondheidscoach gewerkt. Bregje houdt ervan om goede gesprekken te voeren en tot de kern te komen van je boodschap: essentiële ingrediënten voor een goede content marketeer.

Wij zijn de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

confetti confetti slingers slingers slingers