Appart is koploper in de 'Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022'

Appart is koploper in de race om de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 te worden! Na de eerste stemronde is deze tussenstand bekend gemaakt, en zijn we in het zonnetje gezet.

Er is in de eerste ronde al meer dan 5000 keer gestemd. De verkiezing 'Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg' wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd om jongeren uit de regio te binden, te boeien en te enthousiasmeren voor de regionale arbeidsmarkt. Het bedrijf met de meeste stemmen wint en gaat medio mei met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ aan de haal.

Wij willen iedereen bedanken die tijdens deze eerste ronde op onze heeft gestemd! Dat geeft ons een nog grotere boost om het altijd goed te willen doen met en voor ons team. Maar de strijd is nog niet gestreden: 21 maart gaat de volgende stemronde van start. En wij blijven uiteraard ons best doen om bij zoveel mogelijk jong talent uit de regio op de radar te verschijnen! To be continued...

Wil jij Appart aan de overwinning helpen? Laat dan je stem achter via deze link! Vergeet niet om je stem te bevestigen via de mail, want dan pas is hij geldig!

Date

18-03-2022

Categorie

Marketing