gem By Marketing

Wij zijn de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond 2021’!

06-05-2021
Leestijd: 2 min

De strijd is gestreden, de stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend: Appart is benoemd tot 'Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond'. Na wekenlang koploper te zijn geweest in de top drie van de categorie MKB Roermond, hebben wij de meeste stemmen gekregen van het jong talent uit de regio! 


Onze eigen Paul Cremers ziet die titel als een medaille voor het harde werk van de afgelopen acht jaar. ''Al vanaf het begin is het onze visie dat we het samen moeten doen. Owen en ik zijn wel eigenaar, maar we zijn niet de baas. We zijn net als iedereen een onderdeel van het superheldenteam en dat maakt ons steady om op en mee te kunnen bouwen'', vertelt hij. 

Om zoveel mogelijk stemmen in de wacht te slepen hebben alle collega’s goed gebruik gemaakt van hun netwerk en hun multimediale creativiteit. Door middel van een paar ludieke video’s hebben we mooi de sfeer weten te vast te leggen zoals die is binnen en buiten de deuren van Appart. En dat heeft geloond!


Scholieren en studenten

Meer dan 150 bedrijven presenteerden zich aan studerend Limburg om de 'Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2021' te worden. Voor de zesde keer heeft Meet the Youngsters deze verkiezing georganiseerd met als doel om scholieren en studenten kennis te laten maken met diverse werkgevers in de regio. Voor hen is het een mooie kans om contacten te leggen met kleine en grote bedrijven in de gehele provincie Limburg of om te kijken naar waar zij zichzelf ooit zien werken. 

Voor de verkiezing is Limburg ingedeeld in drie regio’s en wordt er onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. Daarnaast was er dit jaar voor het eerst de categorie 'Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond', waarvan wij als winnaar uit de bus gekomen zijn.


De uitreiking is middels een livestream uitgezonden op YouTube, terugkijken kan via de onderstaande video: