Kelly Reijnders

Icoon Marketing

Online Marketeer

Onze gedreven marketeer Kelly is een echte duizendpoot op marketinggebied. Google Ads, copywriting, design, social media of het ontwikkelen van een strategisch onderbouwde marketingstrategie, Kelly staat haar mannetje!

Met een achtergrond in Verkoper Reizen/Toerisme en Small Business & Retail Management heeft zij zich de afgelopen vijfenhalf jaar ontwikkeld tot een ware marketingprofessional in de dynamische wereld van marketing.

Onder het motto: “Work hard, play hard” is ze bedachtzaam en vastberaden om kwaliteit te leveren en streeft ze naar het beste resultaat met een vleugje humor en gezelligheid.

Als echte avonturier is Kelly in haar vrije tijd altijd in voor een stedentrip of een retourtje naar haar favoriete festivals Dominator en Masters of Hardcore. Deze passie voor avontuur en ontdekking vertaalt zich ook in haar professionele aanpak. Ze benadert nieuwe projecten met enthousiasme en zet haar ervaring in om doordachte marketingstrategieën en campagnes te ontwikkelen. 

Naast haar reislustige geest koestert Kelly eveneens de rust van haar eigen thuis, die ze graag op pimpt met de nieuwste interieurtrends en waar ze geniet met haar lieve hond Bentley en partner. 

Kom jij ons team versterken?

Vacatures