Pam van Eekelen
Projectmanager

Icoon Back-office

Projectmanager

Pam is een echte organisator met een passie voor dieren, de mens en de wereld om haar heen. Ze groeide op in het zuiden van Limburg, maar verruilde haar vertrouwde omgeving voor een avontuur in het noorden van het land. Tijdens en na haar studie Diermanagement woonde ze namelijk in Leeuwarden. Hier liet ze haar talenten de afgelopen jaren tot bloei komen in het Zeehondencentrum in Pieterburen. Achter de schermen zorgde ze voor een feilloze uitvoering van verschillende taken. Van het opzetten van complete marketingcommunicatiecampagnes tot het organiseren van evenementen: Pam die regelt het wel.

Als echte levensgenieter zie je Pam geregeld op het terras met vrienden of kom je haar tegen op de bruisende festivalweides. Maar ze kan thuis op de bank ook in alle rust genieten van een goed fantasyboek of een aflevering Bridgeton, samen met haar kat Gnocchi. 

Na haar soloreis door Zuid-Frankrijk afgelopen voorjaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze gaat aan de slag als Projectmanager bij Appart. Helemaal onbekend met Appart is ze echter niet. Met collega Paul van Lienen als haar oud-docent Nederlands en directeur Owen Manusama als oud-docent Economie voelt haar nieuwe werkomgeving meteen vertrouwd.

Haar enthousiaste houding, stressbestendigheid, gestructureerde aanpak en vleugje gezelligheid maken haar een ware aanwinst voor het team. 


Kom jij ons team versterken?

Vacatures