Bjorn Bouten

Icoon Back-office

Young Professional

Naam: Bjorn Bouten. 

Leeftijd: 20 jaar.

Studie: Retail en Sales Management met een uitstroomrichting als Junior Accountmanager.

Hoe drink jij je koffie? Ik drink geen koffie.

Wat is je favoriete film? Cars 2, puur door de nostalgie die ik hier van krijg. Verder kan ik uren kijken naar verschillende actiefilms. Op het gebied van series zijn Snowfall en Topboy mijn favoriet.

Wat zijn je hobby’s? Ik ben graag sportief bezig. Zo ga ik naar de sportschool, doe ik hardlopen en ski ik ontzettend graag. Ook voetbal ik heel erg graag. Verder hou ik van reizen en het ontdekken van verschillende culturen op het gebied van omgeving, eten en mensen.

Waar ben je goed in? Voornamelijk skiën en voetbal, maar als ober bij het restaurant waar ik werk, krijg ik ook vaak complimenten.

Waarom wil je stage lopen bij Appart? Appart is een jong en dynamisch full service marketing- en communicatiebureau dat me vorig jaar gelijk aansprak toen ik op zoek was naar een stage. Ik hoor je denken, vorig jaar? Dit is inderdaad mijn 2e jaar in het bedrijf en ik kan zeggen dat ik hier ontzettend veel praktijkervaring op heb gedaan. Ik heb hier niet alleen geleerd op de werkvloer, maar ook als persoon. Appart is zeker een aanrader mocht je op zoek zijn!

Wat hoop je te leren tijdens deze stage? Ik wil deze periode beter leren samenwerken in de zin van zaken afstemmen. Mij beter leren open stellen, als ik ergens mee zit en het omgaan met als iets even tegenzit. Hier ben ik vorig jaar al mee bezig geweest, maar probeer ik dit jaar weer voort te zetten.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures